Американският президент Доналд Тръмп подписа днес закон, позволяващ постоянни помощи за полицаи,

...
Американският президент Доналд Тръмп подписа днес закон, позволяващ постоянни помощи за полицаи,
Коментари Харесай

Тръмп подписа закон за обезщетяване на хората, оказвали първа помощ след атентатите на 11 септември

Американският президент Доналд Тръмп подписа през днешния ден закон, допускащ непрекъснати помощи за служители на реда, пожарникари и други експерти, потърпевши от болести, свързани с работата им при реагирането на нападенията от 11 септември 2001 година в Съединени американски щати, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Законодателството позволява федерално финансиране до 2092 година за близо 18 100 индивида, които евентуално ще дават отговор на условията за приемане на помощи, съгласно оценки на държавното управление. Хората от службите за първа помощ, пристигнали при кулите близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк, откакто те бяха разрушени при нападенията на 11 септември, и други, работили месеци наред при разчистването на отломките, бяха изложени на отровни химикали макар първичните заявки на държавното управление, че мястото е безвредно.

Финансирането обезщетява тези хора или техните родственици, в случай че те са умряли след това, за стопански и други загуби. Тръмп похвали мъжете и дамите, притекли се на помощ след атентатите, с цел да избавят оживели и да търсят останките на жертвите.

" Днес ние се събираме като една нация, с цел да подкрепим нашите герои от 11 септември, да се погрижим за техните фамилии и да подновим безконечната си клетва: в никакъв случай да не забравяме ", съобщи президентът на гала в Розовата градина на Белия дом, на която по думите му са участвали 60 индивида, оказвали първа помощ след атентатите през 2001 година

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР